Jag har läge tittat ut genom vardagsrumsfönstret och velat gå ut på den stora gräsmattan utanför och göra yoga. Det som har tagit emot är att gräsmattan är omringad av lägenheter och jag skulle helst vilja vara helt ensam. Men när jag har tänkt efter så spelar det egentligen ingen roll att det bor andra runtomkring. Det spelar ingen roll vad de tänker eller tycker. Hade jag sett någon som stod ute och gjorde yoga hade jag tyckt att det såg jättehärligt ut.
 
I tisdags på vattengympan berättade jag för en kvinna som deltog att jag skulle vilja göra yoga utomhus. Vi hade pratat om att det hade varit så härligt att göra vattengympa i ett inglasat rum, är inte alls kul att stirra in i väggen. Nu finns det en fönstervägg vid bassängen. Men i alla fall hon sa att jo men du vågar göra det. Så igår så gick jag ut på gräsmattan och genomförde mitt första yogapass utomhus. Det var så himla skönt!
 
Jag har tidigare varit på bodybalance på gymmet och trivts jättebra med det. Yoga har jag testat vid ett par tillfällen tidigare men inte alls tyckt om det. Bodybalance är en blandning av yoga, pilates och tai chi tror jag. Men renodlad yoga var lite för övermäktigt för mig tidigare. Var i mars på några yogatillfällen hos min sjukgymnast, och märkte då att jag kunde ju faktiskt flera ställningar. Efter det har jag blandat olika yogaställningar och stretchövningar hemma. 
 
Förra veckan var jag på biblioteket och lånade bl.a. två böcker om yoga. Den ena fastnade jag för, den innehöll både historia, bakgrund och olika övningar/ställningar. Blev väldigt inspirerad av boken, och bestämde mig då för att gå ut och testa en av serierna i boken. Idag var jag också på gården och testade en annan serie. Jag la även till några extra ställningar då jag inte kände mig helt "mätt" utan ville fortsätta. Så himla skönt att vara utomhus och känna vinden och solen. Underbart! Igår var det två män som renoverar balkongerna som var ute på gården samtidigt, och idag var det några som gick förbi. Men det störde mig inte alls. Är väldigt glad över att ha gräsmattan utanför och det brukar vanligtvis vara lugnt ute på gården och jag får vara ifred.
 
 
Känner mig nöjd och glad!
Nu är det dags att gå iväg på vattengympa.